Charlottes blogg

charlotteHälsomänniskor, vänner och alla okända bekanta där ute, välkomna ska ni vara in i gemenskapen kring kunskapen om hur man mår som allra bäst genom kost, träning och allmänt hälsotänk. Här kommer jag, Charlotte Nordmaling att ger er tipsen och de senaste trenderna inom hälsa och kost för att just du ska kunna hitta din väg i livet till ett mer hälsosamt liv. Jag är sedan många år tillbaka aktiv inom hälsokost, där jag dels har sysslat med utbildningar och dels salufört olika produkter. Jag kan redan nu intyga att jag aldrig någonsin ställt mig bakom en produkt som jag inte tycker fungerar, därför kommer det ni få ta del av här vara sådant som ni kan lita på.

Jag är självklart medveten om att det går trender i hälsokostvärlden. Det betyder att det är vissa saker som befinner sig mer i ropet än andra, och givetvis kan det vara så att de är bra, men det kan samtidigt vara så att en äldre, mer beprövad produkt eller diet är det som är allra bäst. Det man också måste ha med sig, hela tiden, när man diskuterar hälsokost och träning är att det är extremt individanpassat. Det betyder att vissa saker fungerar bättre på vissa människor, medan andra inte upplever någon som helst effekt.

Därför kommer det att bli mycket diskuterande i min blogg, för jag vill kunna fånga in så många av er som möjligt. Jag gör det här helt ideellt, jag kräver alltså ingenting av er i motprestation, utan vill enbart vara med och hjälpa er att nå en mer hälsosam vardag. Jag anser att den kunskap jag har om välmående tillhör alla, och alla ska kunna ta del av den utan att nödvändigtvis betala för den. Ta därför denna blogg för vad den är, en kvinna som mer än gärna bara vill hjälpa till, än någon sida som vill sälja på er något. Jag vet precis hur påfrestande det kan vara att behöva utstå press att göra en viss sak, därför tänker jag enbart tipsa er om bra sätt att se till sin hälsa. Ni behöver inte följa dem om ni inte vill. Jag bryr mig om er!